Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Szerintem nálad a 333MHz van beállítva az AUTO miatt ! Manuálisan kell megadni ! Ahol a képen van , olyat keress :
Akkor kellene az 533MHz ugye ha DDR2 1066MHZ-es memód lenne !
Szerintem könnyü ezt megoldanod , kicsit gyorsabb is lesz géped és szerintem így már talán NEM kell F1 -et nyomnod !! Ha mégis majd , akkor még mást is nbekellene állítani ...
-
_DiEGO_
őstag
-
kvio1
tag
Megcsináltam a CMOS resetet utána meg frissítettem a biost de megint az update az ugyanaz mint ami most jelenleg rajta van. Én sztem ez a legújabb ami fent van most mert olyan nincsen a weboldalon h 2010.09.20. csak 2010.07. valamennyi van. meg ha lenne benne ddr2 1066 mhz-es ram akkor lehet h nem írná h nem támogatott nem? Mert csak avval működik. Meg ezt a bios frissítést h lehet elrontani. betöltöm a rom fájlt az yes-re enter azt csinálja a dolgát. Nem hiszem h valamit ne jól csináltam volna.
-
_DiEGO_
őstag
Max a jelenlegi BIOS nem , de amint megfrissülne igen. Valamit nem jól csináltál , mert a dátum is megváltozik és több más is
Akkor mégsem frissült rá az
ha nem megy szólj valakinek aki ért hozzá ...
Lapom nincs olyan funkcio hogy BIOS write Protected Enabled os Disabled , vagy alaplapon ilyen Jumper ? Amivel engedélyezni illetve Tiltani lehet BIOS frissítést ... -
_DiEGO_
őstag
Azzal a BIOS -al nem is működhet normálisan
a proci , az is csoda hogy megyen
Anno mennyit szavtam , mire tudtam 1066MHz-es ramot hozatni , hogy Ph II X3 menjen ... és a régi procival tudtam BIOS.t frissíteni ...
Linkeld a képeket , ne bemásold csak ! igy : [link]
Látom a ramok 670MKz -en mennek csak !
FSN emelés után mehetne az rendesen 800MHz -en is
CPU -ról is lécci és egy CPU-Z -t is mutass !
-
_DiEGO_
őstag
-
CoolMan
MODERÁTOR
Szia!
Mindig játék közben van kék halál? Nem melegszik túl a VGA vagy a CPU? Milyen tűzfalat használsz?
Futtass le kérlek egy memória tesztet (memtest86+) és ellenőrizd a HDD-t a hdsentinel-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Yettel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged