Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
Ahh. 5 éves alaplap. Itt lehet a gond. Nekem is majd gépet kell valamikor cserélnem, mert az én négy éves gépemen eredetileg Windows 8 volt (tökéletesen működött a Windows 8.1 is rajta), de amikor beadtam a derekam a Windows 10 marketing gőzhengerének, azóta sajnos számos alkalommal örvendeztetett meg a kék képernyőjével.
Egy frissítés után kb. a 30. helyreállítás után (csak Rescue Diskről indult) volt hajlandó működni, már majdnem visszaraktam a Windows 8.1-et a gépemre, a régi békeidők emlékére. És akkor elindult. Pro verzió révén letiltottam a frissítést 35 napra (ez a max.), azóta elvagyok.
Szerintem a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati kapcsolatok-nál az aktuális kapcsolaton jobb klikk, Tulajdonságok. Itt lehet próbálgatni, de legfőképp az energiatakarékos dolgokat, meg a speciális vezérlési technikákat kellene kikapcsolni. Az IP4-nél lehetőség szerint fix IP cím legyen (pl.: 192.168.0.10 ), a Speciális nyomógombnál pedig WINS fül, NETBIOS engedélyezése a TCP/IP felett. Innentől ez már türelem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi