- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Íme, a One UI 8.5 újításai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Van egy nagyon vad ötletem is. Ugyebár mind valamilyen memória problémát jelzett. Az illesztők nem függenek össze. Mi van, ha egy másik program, vagy körülmény okozza a hibát?
Két dolog van, ami mindig azonos.
1. A zene wasapival szól
2. Az AIDA64 folyamatosan fut.Ez utóbbi a múltkor gyanús lett, mert az egyik dmp -ben szerepelt, de nem az összeomlást jelző drivernél, hanem a másik szekcióban. Ez folyamatosan monitoroz, és mi van, ha ez ütközik mindennel, mert ez feltérképezi a drivereket is. A gép amúgy mind a 4 esetben úgy fagyott le, hogy hozzá sem nyúltam. A zene minden esetben szólt, ezért tudok a wasapira is gondolni. Amit viszont nem értek, az az, hogy 2 hónapig hibamentesen ment a Win10, miért kezdett el fagyni. Amikor ezt elkezdte, nem volt frissítés.
Most kilőttem az AIDA -t, hogy ne fusson állandóan, aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest