Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
-
AAntii
őstag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Szia!
Igen, a meglévő alaplap a linkelt. A bios frissítés az első dolgom volt, mivel valóban nem új lapról van szó, mondjuk meglepődtem, hogy két éves a legfrissebb, mintha a fapados asrock ezen a téren jobban állt volna.
Tehát a bios friss. A chipsethez tartozó csomagot már feltettem, de azóta driver sweeperrel el is távolítottam, hátha az zavar be. Felrakom megint.
Igen, az igp le van tiltva. Közben olvastam a catalyst fórumot, állítólag ha 11.xx után telepítem fel a 12.4-et vagy tegnaptól a 12.6-ot akkor az energiagazdálkodással gond lehet és az vezethet ilyen hibához.
Windows helyreállítás segítségével varázsolok egy telepítési után friss windowst, aztán újra felteszem a chipset és a vga driverét is, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mióta van ez a betegsége a gépnek már rossz érzés fog el a játék elindításakor is, hogy vajh mikor fagy ki a francba az egész