Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41133696 #904 üzenetére
Hali!
Igen érzékelni fogja, se telepítéskor, se azt követően nem kell felpakolni külön az alaplapi cd-n lévő AHCI drivert, csak ha szükséges(írtam korábban)
1. Az A8N sorozatról nem tudom így fejből, meg kell nézni a manualt.
Az AHCI driver segítségével lehet elérni az NCQ-s lehetőségeket. A HDD vagy támogatja az NCQ-t vagy nem. (Sokan azt hiszik, hogy ha AHCI-ben használja a SATA HDD-t, akkor az automatikusan NCQ-t is használ) A W7/Vista esetén nem azért van szerepe, mert sokan(tévesen) azt hiszik, hogy valami írdatlan sebességnövekedés érhető el, hanem azért, mert 1) NCQ, 2)Hotswap és 3)Energiatakarékossági funkciók elérése
Ez utóbbi nagyon fontos. Sok user-nek ezért nem képes pl lemenni alvásba, vagy onnan visszajönni az OS-e.2. Nem tudom, majd ha újrarakod, akkor kiderül...
3. Ha húztad a gépet, de alapbeállításokra értve nem tudok róla, mert ebből a szempontból a BIOS elég jól beállítja a dolgokat, itt elsősorban a CPU illetve RAM kezelést értem.(Néhány esetben szükség van némi beavatkozásra, de ez abban ki is merül, hogy pl egy kicsit állít az ember a RAM beállításokonj, hogy úgy menjen ahogy kell. De ez csak szakiknak)
Egy a lényeg, hogy ha a reinstall mellett döntesz, akkor azt úgy ted, ahogy javasoltam. Azzal sok minden kizárható.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest