- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fjoe
tag
Sziasztok! Elég zavaró problémával találtam magam szembe. Nos volt 1 ABIT KX7-333 alaplapom és benne 2db Hynix 400as ddr memó. Aztán lecseréltem az alaplapot 1 MSI K7n2 delta2 lsr-re, de vmi miatt nem tetszett neki a memóriám. Haver gépében megnéztük, memóriá nála is működött, és jó volt. Közben kaptam 1 Abit KD7-E alaplapot. Gondoltam, ha az msi szarakodik összerakom azza a rendszert.
Betettema 2 memót, a vga kártyám (abit 9550), hang és háló kártyát. TElepítés elindít, és sorra jött a kékhalál.
Először driver irql not less or equal
stop: 0x000000D1 (0xFFE072E9; 0X00000002; 0X00000001; 0X818114010)
ezután kivettem a háló és hangkártyát. Ekkor szintén kékhalál, a számítógép védelme érdekében leállt, blabla, memóriák biosban állítására hívta fel a figyelmem, de ez már korábban megtörtént, illetve azt írta cseréljek videokártyát.
Mi lehet a gond? VGA kártyám halt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Amazon Fire TV stick/box
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest