- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland76
tag
válasz
Skynet258 #895 üzenetére
Úgy rémlik, hogy az ítéletben egy embernek volt megítélve a kártalanítás. Én nem kaptam semmit, de olyan régen volt, hogy nem is emlékszem rá, hogy anno kérdeztek volna ilyet tőlem a rendőrök. Egyébként nem volt szó szerinti kihallgatás, hanem kaptam egy dokumentumot, amit ki kellett tölteni. Gondolom a nagyszámú sértett miatt ez a bevett szokás.
Amúgy "szerencsére" részemről nem volt nagy kár, 20.000 Ft-os külső HDD-t rendeltem. Nem volt sem olcsó, sem drága. Jók voltak a bolt értékelései. Semmi nem utalt erre.
Azt hiszem valami Media World Kft vagy mi volt a cégnév. A Domain-re már nem is emlékszem.
Ha valakit érdekel szívesen bescannelem a kapott ítéletet. (bár tele van személyes adatokkal, de azt valahogy kitakarnám) -
Roland76
tag
Konkrétan nekem már volt ilyen esetem, ahol felperes voltam (meg még 190 másik "áldozat") Itt nem tudom mekkora összegről és milyen volumenű ügyről van szó, de ott 191 rendbeli folytatólagosan elkövetett csalás büntette és kb 15 millió Ft-os károkozás miatt vagyonelkobzást és 4 év börtönt, 2 évre felfüggesztve a kapott a két elkövető.
2013-as eset, és idén márciusban lett ítélet. -
Roland76
tag
Én rendszeresen vásároltam náluk, mivel magam is fehérvári vagyok, így személyes átvétellel rendeltem a cuccokat. Megnéztem az e-maileket és kb 8-10 rendelésem volt az elmúlt két évben. Most újból akartam egy 8 TB-s HDD-t venni, s akkor láttam a NAV-os kiírást. Nekem negatív tapasztalatom nem volt velük sose. Sajnálom kicsit, dehát nyilván jogos az eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest