Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok,
Vásároltam egy használt Mazzer SJ őrlőt, amivel már két hete próbálkozom, de eddig nem sikerült összehozni egy normális kávét. A kávéfőző egy moddolt GC Classic (PID, OPV, felsőszűrő), 17 grammos LM szűrőkosárral. A babokat mérem őrlés előtt és után is, illetve használok puck screen-t is. A nyitott portafilter alján össze-vissza spriccel a kávé, hiába WDT-zem percekig főzés előtt az őrleményt. Jelenleg egy Kávékalmáros Classic Blend-del próbálkozom.
Az őrlő egy Graef CM702-t váltott, aminek megvoltak az ismert hiányosságai, de össze tudtam vele hozni spriccelésmentes főzetet.
Tudnátok esetleg tippeket adni, hogy merre induljak el? Arra gondoltam, hogy esetleg kopottak lehetnek a Mazzer kései, vagy nincsenek jól beállítva. Ezt meg tudom állapítani valahogy kezdőként? Pár hónapja próbálkozom az eszpresszó főzéssel.
Köszi előre is. -
_ATi_1
senior tag
Köszi a segítséget, akkor nem állítok rajta.
Keresem a sorozatos savanyú eredmény okait, de akkor valószínűleg nem ez lesz. -
_ATi_1
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni abban, hogy a csatolt képen melyik lenne az OPV szelep és hogy állítható-e? [kép]
Egy 2010-es moddolt Gaggia Classic gépről van szó, kíváncsiságból rámértem a nyomásra és 8.2-8.4 bar körül nyomott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest