Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
1.
2. sztem is hülyeség. Én is csináltam vele kevesebb vízzel és többel is. Pont azt hozta, amit vártam. Azaz kevesebb vízzel töményebb ital. Mondjuk ekkor finomabbra is őröltem. Épp az a jó benne, hogy a saját ízlésed szerint alakítod a mennyiséget, finomságot, hőfokot. Ezzel is el lehet játszani.
3. Sztem ez is változó, ki mennyi ideig hagyja ázni. Én egységesen 2 percet várok vele.
4. Na ez totál változó. Kinek mi. Én sokáig 14 g körül csináltam 1,5 dl-re. De egyszer ittam a Zalaegerszegi Kávélaborban az enyémhez képest jóval hígabb verziót és azt kell, mondjam úgy jobb volt. Akkor már a más filteres módoknál tapasztalt teaszerűen átlátszó volt a kávé és sztem nagyon finom gyümölcsös.
5. Én 85 fokon szoktam, Kávélaborban is ennyire állítják a hőfokot, úgy rémlik, de ez megintcsak egyéni izlés kérdése és ugye a kávé fajtájától is függ. Itt is más hőt kívánnak az egyes kávék, mint eszpresszónál. 65 azért nagyon kevés sztem.Szóval legalább annyi változó van, mint espressonál, vagy talán több. Kísérletezni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest