- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz
#85578752 #2655 üzenetére
Köszi az infót mindenkinek. Direkt röviden iszom. Csokoládétól is volt már, mondjuk abban is van keserűanyag, és sajnos a betegség leírásában is ez szerepel. Koffein, alkohol, különféle gyógyszerek. Tejjel is iszom, de meg vagyok áldva, mert laktózérzékeny is vagyok
Szóval koffeinmentes rövid kávét ihatok, növényi, vagy laktózmentes tejjel,és abból is keveset.
Ami bejött, tej helyett pici laktózmentes főzőtejszín. Szenvedtem 2 hónapig, mire leszoktam,de ha rosszul van az ember az segít gyorsítani a folyamatot. Pedig imádtam. Súlyosbítva azzal, hogy csak a közepes pörkölést szeretem. Kb. 2 évig kerestem mire találtam jó ízű koffeinmenteset. -
LK
addikt
Sziasztok! Sajnos nem fogok idejárni a topicba, mert csak volt koffeinista vagyok.
Olyan betegségem lett, hogy az egyensúlyrendszerem extrém módon reagál a koffeinre, viszont a kávét meg szeretem. Vettem közepes pörkölésű koffeinmentes kávét, de néha ha abból iszok is jönnek a negatív tünetek. Egy normál csésze fekete 100-120mg koffeinjéhez képest nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy mennyit tartalmaz egy csésze koffeinmentes? Mert hülyén hangzik ,de valójában tartalmaz koffeint ez is, de nem tudom mennyit. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest