Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0726
csendes tag
Én amikor még a dedicat használtam, akkor legalább negyed órával előbb bekapcsoltam a gépet mielőtt főztem volna vele, hogy bemelegedjen(ha a teteje meleg akkor már jó), meg átfolyattam a portafilteren forró vizet, hogy az is viszonylag meleg legyen majd szarazra töröltem. Sötét/közepes kv bele, tamp es megcéloztam egy 1:2-es arányt 30-35s alatt. A világosabb pörkölésű kvnak akár jót is tehet ha kicsit tovább húzod, de nagyon világossal szerintem nem érdemes próbálkozni ezzel a géppel, mert csak szenvedés lesz.
-
ha savanyú, akkor lehet, hogy a kávénál kellene elindulni - az Alzás kávé egy kellemes arabica volt, elő lehetett belőle hozni kis savat is emlékeim szerint. Ha valami SO avx-et vettél, annál még nagyobb erre az esély.
A Dedica-t nem ismerem, de ha lehet hőfokot állítani lehet érdemes a magasabbal kezdeni.Elsőre annyit tudsz csinálni szerintem, hogy kicsit még finomabbra veszed az őrlőt, és a friss kávéval 15g -> 35s -> 35g irányba indulsz.
De az alapvető kérdés: a kesernyés kávét szereted?
Mert akkor lehet valamilyen robusta-s blenddel kellene próbálkoznod 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mert akkor lehet valamilyen robusta-s blenddel kellene próbálkoznod

Mr.Csizmás