- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taltos0711
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #5095 üzenetére
Rendben, csinálok.
Ez a lefolyásos balhé nekem sosem jött össze. Ha 30 ml-t akarok lefőzni, akkor az 10 mp alatt lejön, de ha meg akarom tartani a rendes időt, akkor az kb 60 ml lesz... Itt jönne az, hogy oké, finomabb őrlemény kell, de attól meg teljesen béna lett az egész, keserű lett és alig lett valami crema-ja. Én itt arra gondoltam mindig, hogy ezeket az adatokat nem biztos, hogy nyomásfokozós és/vagy 15 bar-os gépre számolták... Bár inkább a nyomás lehet itt a mérvadóbb, lehet 9 bar-on kiadná a matek?! Nem tudom...Dallmayr Prodomo volt szerintem, aminél először feltűnt ez a dolog, azt kb 3 hónapja vásároltam. Szekrény tetején van tárolva eredeti csomagolásban zacskózáró csipesszel... Vannak ennél régebbi kávéim is (még keressük az ízvilágunkat
), azokkal nem jött elő ilyen gond. De kipróbálom akkor a legfrissebbel, hogy kizárjuk a döglött kávét
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest