Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Hiszek neked
Ezzel kapcsolatban akkor hadd kérdezzem meg; amennyiben kazánt cseréltetnék alu->réz, akkor nem lenne szükség a továbbiakban a rézcsőtuningra, vagy attól még a hőstabilitás miatt érdemes rajta hagyni? Másképp megközelítve: csak az alubojleres gépeket érinti a nagy hőingadozás, vagy az acél, réz darabokat is? Persze nem szedetném ki, csak eszembe jutott; tegnap kaptam vissza Fragolától a Babyt szépen felújítva, de ő mondta, hogy rosszabb szerelni, mint a Classicot és ha esetleg váltanék, át lehet-e tenni Classicba (és érdemes-e), ami már rézbojleres lenne eleve? Egy ideje nem követem a fejleményeket, még 2016-ban tuningolta a Babyt, de azóta látom, hogy nyomásszabályozó meg bojlercsere is benne lehet a tuningban.
Ja és tegnap megadta magát a Vario, csak számolja az őrlési időt, de meg sem mozdul a gép. Bánom már, pedig hetekig gondolkodtam rajta. A srác meg, aki eladta, nem hiszem, hogy át akart verni, elmondása alapján mozog kávés körökben, de ez akkor is ciki. Visszasírom az Iberitalt, amit egy török srác vett meg, mivel épp szervízben volt a Vario-ja :-))
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel kapcsolatban akkor hadd kérdezzem meg; amennyiben kazánt cseréltetnék alu->réz, akkor nem lenne szükség a továbbiakban a rézcsőtuningra, vagy attól még a hőstabilitás miatt érdemes rajta hagyni? Másképp megközelítve: csak az alubojleres gépeket érinti a nagy hőingadozás, vagy az acél, réz darabokat is? Persze nem szedetném ki, csak eszembe jutott; tegnap kaptam vissza Fragolától a Babyt szépen felújítva, de ő mondta, hogy rosszabb szerelni, mint a Classicot és ha esetleg váltanék, át lehet-e tenni Classicba (és érdemes-e), ami már rézbojleres lenne eleve? Egy ideje nem követem a fejleményeket, még 2016-ban tuningolta a Babyt, de azóta látom, hogy nyomásszabályozó meg bojlercsere is benne lehet a tuningban.
Mr.Csizmás