- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk annak most nem szívesen állnék neki
amúgy nagyon elégedett vagyok a géppel, 2-3 hónap alatt kb meg is tanultam használni annyira, hogy szinte mindig iható a végeredmény
akartam kérdezni egyszer, hogy a PID-del mik a tapasztalatok; aztán HC-ben rákerestem, és láttam, hogy akár ilyen 7-8 fokos eltérést is lehet mérni (akinek van hozzá türelme és eszköze
) ..
volt egy etióp aztán egy hondurasi kávé, amit kósoltam kávézóban, aztán vettem belőle ott helyben, és sehogy sem akart olyan lenni.. megkérdeztem minden paramétert, elhangzott hogy hőigényes, és 95 fokon készült. Minden stimmelt, a lefolyás, az arány, az adag, csak az íze nem
így nem maradt más mint a hő, és 103-ig kellett elmennem, hogy kb ugyanolyan legyen.
de az olvasottak alapján ez normális
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest