- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Semmi szentségtörés nincs a sárga csibóban!
A sárga Tchibo Family egy nagyon régi kávéfajta, nem tudom miből van és honnan származik, legalább 20 éve a piacon van (tán még sokkal régebben is). Ennek a kávénak van egy különleges aromája, amit lehet szeretni és lehet utálni, ha valaki megkóstolja és ráérez az ízére - és mellesleg bejön neki - akkor függő is lehet tőle, mert más kávénál én pl. még nem éreztem ezt az ízt. Ez az íz nem gyártási vagy egyéb hiba, mert ennek a kávénak ma is ugyanolyan az íze, mint régen volt, szóval ez ilyen (sőt, ebből az következik, hogy odafigyelnek rá, mivel ugyanolyan a minősége folyamatosan). Régóta nem ittam ilyet, mert Nespresso-zunk otthon, a cégnél meg valami más kávé van fullautomata gépből, de jómúltkor még az automata gép előtt Szarvasiban főzött egy kollégám kávét és azonnal megismertem a sárga Tchibo-t a jellegzetes ízéről!
Nem savanyú, nem keserű, egyszerűen csak egy olcsóbb kávéfajta, ha valaki ezt a különleges ízt szereti, akkor dőreség elítélni érte. Én felvállalom, hogy ha nem álltunk volna át itthon Nespressora (főleg a kényelme miatt), akkor a mai napig a Tchibo Family rendszeres vendég lenne nálunk.
Mondom mindezt úgy, hogy a Tchibo-nak semelyik más kávéja nem ízlik, sőt a Dallmayr kávékat se szeretem.
Szóval kóstold meg, ha ízlik igyad bátran, az ízlések különböznek.
-
Nimda
addikt
Mielőtt elkezdtem a kávézással komolyabban foglalkozni, az előre darált Lavazza termékei ízlettek a legjobban. Később áttértem a hazai pörkölők kínálatához.
dave182 Bialetti Brikka 2 személyes (+ esetleg egy hozzávaló IMS felsőszűrő ha még kapható, finomabbra őrölve a kávét, jobb eredményt ad)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest