- Yettel topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joeypapa
üzenetére
Ez ilyen. Vidékiként rendszeresen élem meg, hogy megállapodunk, majd a feladás helyett ír, hogy "bocs, jött egy pesti, odaadtam neki, mert így egyszerűbb..." A legjobbak azok, akiknek ha egy darab értelmes körmondatot kéne válaszolni (pl. Bocsi, ez nem megfelelő számomra.) már nem is ír. Te is egy ilyennel találkoztál.
Nekem múltkor azt írta vissza egy Budapesten lakó úr, amikor azt kértem, hogy az alku tárgya a posta az árban legyen, hogy én büntetem őt, azért mert Budapesten lakik.
Írtam neki, ha Kiskunmajsán lakna, akkor is megpróbálnám belealkudni a postát az árba, nyugi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Adventi kalendáriumok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen egeret válasszak?
- Magisk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Írtam neki, ha Kiskunmajsán lakna, akkor is megpróbálnám belealkudni a postát az árba, nyugi.
Mr.Csizmás