Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Ez teljesen oké, magára vette, elfogadom, nem tudtam/emlékeztem hogy a konkrét típust custom gyártatta-e vagy sem. Mint írtam, kb 2 éve nem követtem ezt a piacot, elvoltam a kotyogóssal meg az AP-szel. De miért nem lehet érdemben válaszolni, linkelni a német, lengyel, vagy holland vásárlók visszajelzéseit? Legyen jó vagy rossz? Szeretnék venni egy Hófehérkét, de egyszerűen lehetetlen róla bármit találni olyan emberektől, akik mondjuk már 2 éve használják.
-
krono.
tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Nincs ezzel baj, engem mindössze az zavar, hogy minden hsz, ami kérdésként szerepel a gépekkel kapcsolatban inkább támadásként csapódik le ott.
Szerintem teljesen jogos kérdés, hogy van-e független tapasztalat a géppel, hiszen ő maga mondja, hogy EU-ban kivételes, hogy 200 EUR alatt van ilyen tudású gép. Kedvező árfekvés és nagy tudás mellett egy tudatos vásárló szerintem joggal próbál utánajárni vannak-e buktatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás