Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecke78
senior tag
Ezen állításod picit sarkos szerintem , ezek szerint ha van egy cuki egy kisvárosban ahol felszolgálnak kv-t , és mondjuk bezár 2 napra , akkor már önti is ki mert a 3ik napon annak annyi megdöglött , világvége , aha értem , mert mindenhol annyira pörög a kv biznisz ,hogy 1 nap / kiló ....
Látod és itt hol a segítő szándék .
Na ez a kioktatás -
tuzpenge
őstag
+1. Olvasok - olvasok és közben elképedek az aroganciákon ami itt megy egyesektől a segítő tanácsra. Én sem értem minek vesz valaki drága őrlőt és gépet, ha utána arra nem figyel amit effektíve magába tölt (vagyis a kv-ra)???
A kávézásnak a lényege a kv (!!! - persze sarkítva), amihez hozzátartozik a minősége és annak megőrzése. Persze ha valaki csak megszokásból kv-zik az is érthető és el is fogadom, de ahhoz egy kotyogóson és egy bolti legolcsóbb téglán kívül még csapvízre, gázra és egy pohárra van szüksége (szumm: 10 ezerből kijön)! És én tényleg nem bántom a kollégát, de akkor minek kérdezi hogy jó e a finomság, stb, ha maga a kv amit őről már döglött mert nem figyel rá! Ha meg döglött akkor lehet púderre is őrölni, meg kavics méretűre is soha nem lesz belőle jó kávé, vagy nem kell csodálkozni hogy savanyú mint az ecet.... -
Mr.Csizmás
Topikgazda
+ Jolida
Hardcore café
itt tejjel isszuk a brikettet
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Jackson elektromos gitár
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kávézásnak a lényege a kv (!!! - persze sarkítva), amihez hozzátartozik a minősége és annak megőrzése. Persze ha valaki csak megszokásból kv-zik az is érthető és el is fogadom, de ahhoz egy kotyogóson és egy bolti legolcsóbb téglán kívül még csapvízre, gázra és egy pohárra van szüksége (szumm: 10 ezerből kijön)! És én tényleg nem bántom a kollégát, de akkor minek kérdezi hogy jó e a finomság, stb, ha maga a kv amit őről már döglött mert nem figyel rá! Ha meg döglött akkor lehet púderre is őrölni, meg kavics méretűre is soha nem lesz belőle jó kávé, vagy nem kell csodálkozni hogy savanyú mint az ecet....
Mr.Csizmás