- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
igen
Sokszor adják 1-et fizetsz 2-öt kapsz akcióban (kb 2 havonta vmelyik üzletláncban, most talán épp a Merkurban-ban akciós, habár lehet hoyg ott most pont az arany színü) és sokszor jön még hozzá -25% kedvezmény az összes kávéra..ezért is van otthon ennyi féle kv, mert olyankor nem bírok ellenállni, és mindig veszek vmi újat is
-
sz.zs.
senior tag
Csak az ára miatt ajánlottam a Rome-ot, nyilván minél magasabb az A tartalom, annál drágább. Szintén a Pacific-tól a La Piazza [link] viszont szerintem egy nagyon finom, krémes, 85/15-ös keverék. S ha jól tudom a Velencei Gondolások is 80/20. Ezeket én szeretem, de ennél magasabb robuszta tartalmúakat már pl. nem tudok meginni.
koxx: ott én még csak döglött kávét kaptam
-
Az Essenza Mini-t ne vedd, mert annak kényelmetlen a kezelése a kis mérete miatt. Minél nagyobb a kapszulatartó, annál jobb. Ha számít a hang, akkor az Inissia a leghangosabb, utána a Pixie, aztán az Essenza.
Az automata kapszulások nem kezelik az utángyártott kapszulák egy részét. Pl. az U ilyen.
A Tchibo-t annyira nem ismerem, hogy össze tudnám hasonlítani.
-
törölt tag
Egy Gaggia Baby-m van graef 702-es őrlővel.
Változatos a paletta lényeg hogy arabica legyen.
PY Choco Madness de jó a metrós arabica is 2300ft/ kilós áron.Mr.Csizmás valószínű mert kb 7 grammból főz az automata gép.
Persze lehet állogatni de ha nagyon leveszed a mennyiséget akkor csak mosogatólé jön belőle.
Bár valaki azt szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő