Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
igen
Sokszor adják 1-et fizetsz 2-öt kapsz akcióban (kb 2 havonta vmelyik üzletláncban, most talán épp a Merkurban-ban akciós, habár lehet hoyg ott most pont az arany színü) és sokszor jön még hozzá -25% kedvezmény az összes kávéra..ezért is van otthon ennyi féle kv, mert olyankor nem bírok ellenállni, és mindig veszek vmi újat is
-
Csak az ára miatt ajánlottam a Rome-ot, nyilván minél magasabb az A tartalom, annál drágább. Szintén a Pacific-tól a La Piazza [link] viszont szerintem egy nagyon finom, krémes, 85/15-ös keverék. S ha jól tudom a Velencei Gondolások is 80/20. Ezeket én szeretem, de ennél magasabb robuszta tartalmúakat már pl. nem tudok meginni.
koxx: ott én még csak döglött kávét kaptam
-
Az Essenza Mini-t ne vedd, mert annak kényelmetlen a kezelése a kis mérete miatt. Minél nagyobb a kapszulatartó, annál jobb. Ha számít a hang, akkor az Inissia a leghangosabb, utána a Pixie, aztán az Essenza.
Az automata kapszulások nem kezelik az utángyártott kapszulák egy részét. Pl. az U ilyen.
A Tchibo-t annyira nem ismerem, hogy össze tudnám hasonlítani.
-
törölt tag
Egy Gaggia Baby-m van graef 702-es őrlővel.
Változatos a paletta lényeg hogy arabica legyen.
PY Choco Madness de jó a metrós arabica is 2300ft/ kilós áron.Mr.Csizmás valószínű mert kb 7 grammból főz az automata gép.
Persze lehet állogatni de ha nagyon leveszed a mennyiséget akkor csak mosogatólé jön belőle.
Bár valaki azt szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged