- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Firefox-ot használok NoScript kiegészítővel és sok oldalnál látom, hogy tiltja a kaspersky-labs.com-ot. Érdemes engedélyezni és amúgy mit is csinál?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Mióta KIS van fent jönnek Win frissítések a Defender-hez. Lehet, hogy nem kapcsolja ki magától? Mehet mellette (van értelme), vagy kapcsoljam ki?
[ Szerkesztve ]
-
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
A KAV telepítés elején kérdezi, hogy szeretnék-e részt venni a ksn hálózatban? Kelle ez nekem, nem elég a kliens program önmagában?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Értem mit akarsz mondani és tényleg a valamit tényleg nehéz vagy felesleges lefordítani. Itt nekem a Kaspersky konklúziójával van bajom, mert ahogy te írod nincs semmi probléma miközben a "szakszöveg" után a KIS szerint rosszindulatú programokra jellemző "tevékenység" folyik és még megtoldja azzal, hogy legális program nem csinál ilyet. Megnéztem az angol verziót és az üzenet második része tartalmilag megegyezik a magyarral. Ez egy Windows folyamattal kapcsolatban nem hangzik jó. Ezek szerint ez egy vakriasztás.
-
< CyberBob >
őstag
Mivel router nélkül fogja a netet a KIS így hanyagolom egy ideig, de virtuális gépen még fent van. Jött egy ilyen kérdés:
Ez meg mi ez, csak nem kémkedik a Win7 is?
Persze tiltás után is működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz Szellem. #3883 üzenetére
Persze lehetnek fennakadások, de ami kizárólag a lokalizált részeket érinti az várhat egy kicsit.
Viszont kipróbáltam korábban a KIS 2015, 2016 verziókat és az előbbinél nem működött az interaktív mód míg a 2016-os néha elfelejtett adatbázist frissíteni. Mindkettő angol kiadás volt mégis alapvető működést érintő problémákat produkáltak szóval nem a nyelven múlik a gép biztonsága. De mint fentebb írtam mindenki azt használ amit akar.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Az angol és magyar mellett van még pl. német verzió is. Gondolod, hogy annak a "pár" embernek is késve jönnek a javítások? Elég komolytalan húzás lenne a cégtől.
Más védelmi programoknál (pl.: Comodo, Nod32) sem vettem észre, hogy később kapták volna meg a javításokat a lokalizált kiadások az adatbázis frissítéseket padig amúgy sem érinti a használt nyelv.
Egyedül a főverzió váltásoknál lehet késés, de azokkal meg felesleges sietni a sok benne maradt hiba miatt.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Na a 2016 KIS magyar verziót eltolták egy hónappal.
-
< CyberBob >
őstag
válasz stanley00 #3818 üzenetére
Ezt a verziót próbáltam: KIS 2016 v16.0.0.614 Win10 alatt. Nem vettem észre semmi hibát és nem írja sehol, hogy béta lenne. Telepítés után rögtön frissít egy "C" végű verzióra.
Viszont a feladat kezelő szerint a KIS 32 bites, nincs 64 bites belőle?[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Próbából megint feldobtam a 2016-os KIS-t (Win7, W10) és semmi gond nincs vele. A korábbi 2015-ös nél nem ment az interaktív tűzfal és időnként nem frissített. Még annyi, hogy itt korábban írták nem fogadja el a 2016-os a korábban vásárolt licenceket. 2015-ös újságos kódot viszont elfogad a 2016-os verzió.
Comodo-ról váltanék, aki használta már mindkettőt leírná miben látott különbséget (jobb-rosszabb)?[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Feltettem a legújabb verziót Win7 x64 -re próbából. A tűzfalat interaktívra állítottam, de programok mégis kérdés nélkül mennek ki. A Kaspersky automatikusan engedélyező szabályt hoz létre amit átrakva kérdésre már legközelebb kérdez. Hogyan lehet azt megoldani, hogy tényleg interaktívan működjön a tűzfal és már az első alkalommal kérdezzen?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Erre [link] valaki?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
A KIS tűzfalában van interaktív mód, vagyis minden ki és bejövő kérésre rákérdez úgy mint pl. a Comodo tűzfala?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hobby elektronika
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest