- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
gézu
őstag
Mostanában történt velem (standard), hogy a digis fiókomba kaptam egy kormányzati üzenetet (valami goverment-navos link volt). Mivel láttam, hogy valós, ráklikkeltem, de nem nyitotta meg internetkapcsolat hiányára hivatokozva. Kapcsolatot ellenőriztem, az rendben volt, de ettől a pillanattól semmilyen weblapot nem tudtam megnyitni hiányzó intenetkapcsolatra hivatkozva. Nyomtam egy win restartot és helyreállt minden. 1-2 tüzfal szabálytól eltekintve minden alapbeállításon van és b patches vagyok még.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Szellem.
Topikgazda
Szomorúan olvasom, és sajnos nem egyedi eset amiket írsz.
Nálam is csinál furcsa dolgokat, de nálam a battle.net kliens esetében nem tudja befejezni a letöltést és telepítést a kliens amikor a COD-ra jön frissítés.
Javaslatom:
Vagy letörlöd és keresel másik terméket. Ez legyen a végső megoldás.
Vagy fogod és kikapcsold két dolgot a Kasperskyben. A Tűzfalat és a Behatolás megelőzést de azt ami a programokat szabályozza. Lehet a régi verzióban Alkalmazás Vezérlőként van jelen. A főablak fel fog dobni egy üzenetet, hogy veszélyben vagy. Ne ijedj meg, hanem válaszd ki a figyelmen kívül hagyást. Ekkor automatikusan be fog kapcsolni a Windows tűzfal. És nézd meg így a Steamet.
De van még egy megoldás teljesen újratelepíted a Kasperskyt. De elöbb-utóbb újra meg fog hülyülni.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Amúgy NEKEM ilyen problémám nem volt a FREE Kaspersky termékekkel se a Cloud se az AV-vel.
De mivel jelenleg úgy tudom hivatalosan nem érhető el ezért nem is foglalkozom vele helyette Defender a Defender UI kiegészítővel.(Mikor több hónap tesztelés után kijön az "új" verzió és valamiért a hibák jellemzően UGYANAZOK, tehát csak reszelgették a fi.got.)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kaspersky: Basic, Standard, Plus, Premium - info & FAQ
Q2. What about Kaspersky Total Security?
KTS does not have a directly compatible new app. But KTS customers will be allowed to renew with and upgrade to Kaspersky Plus.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Szellem.
Topikgazda
De újraindítottad a gépet miután kikapcsoltad?
Ha igen és utána dobta ezt, akkor vagy keresel másik AV terméket, vagy csinálsz egy Kaspersky újratelepítést.
Nem tudom, hogy ez mi lehet nálad, mert nálam nem hoz ilyen gondokat FF alatt és ha kikapcsolom a fenti két opciót, akkor sincs hibaüzenet. -
Szellem.
Topikgazda
A helyzet az, hogy a Kaspersky így működik. Ezekkel a külső 3rd party AV-k által használt tanúsítványos megoldások nem éppen elegánsak és sok velük a probléma.
Állítsd át és hagyd ott. Hogy őszinte legyek, nem leszel vele kevésbé védett. Sőt! Számtalan cikk jelent meg anno, hogy nem egészséges a külsős AV-k által használt tanúsítványos megoldások használata.
Szóval, a válaszom, nem fogsz tudni vele tartósan mit kezdeni. Vagy átállítod és úgy hagyod, vagy keresel egy másik AV-t, vagy együtt élsz ezzel a problémával, vagy idegösszeroppanást kapsz.[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Sharkweb
aktív tag
Aktiválási korlát van. Az enyémet pl. 50x lehet aktiválni, de attól függ milyen kulcsott vettél, most nem tudom, hogy van a Magyarországon vásárolt kulcsokkal, de 4 évvel ezelőtt vettem a 2F-től egy 3 gépes kulcsot azt 15x lehetett aktiválni. Nyugodtan beaktiválhatod, messze még sztem a korlát.
[ Szerkesztve ]
-
-
kirkri
addikt
Én visszaváltottam. Ráadásul pikk-pakk ment a dolog, annyi volt csak, hogy beírtam a KIS kódot a TS-be és kiírta, hogy ez a kód a KIS-hez tartozik, akarok-e váltani. Miután igent nyomtam, megcsinálta automatikusan a váltást, kb. két perc alatt készen volt vele.
22 éve a Prohardveren! ™
-
titán
-
félisten
Annyi fejlemény, hogy újabb 4 Kaspersky-t aktiváltam be gond nélkül, a korábban linkelt webshop-tól vásárolt kulccsal. Olybá tűnik, hogy ritka "anomáliáról" van szó
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Peace
nagyúr
Válaszolt ismét, és végre elnézést is kért, szóval egy fokkal jobb a helyzet, de azért így is neheztelek még:
"That was our misunderstanding, apologies. We misunderstood the original problem and were asking Kaspersky why you couldn't use the other code (who never gave us an answer!)."
-
dbius
veterán
Én most ismét írtam nekik - jeleztem, hogy 10-én már írtam, de nem kaptam választ - , bár hétvégére tekintettel nem hiszem, hogy válaszolni fognak.
Szerk: Hogy on is legyek. Azt vettem észre, hogy a laptopot akkor fogja vissza a KIS, amikor keresést futtatok vele, egyébként csak alkalmanként érzem úgy, hogy lassabb a gép, mint a NIS használata mellett.
Firefox 19.0.2-be beépült kiegészítőkre azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval - bár a kompatibilitás ellenőrzése ki van kapcsolva -, de nem is működnek a kiegészítők. Másnál is így van? Maga a program frissült az f patchre, tehát "naprakész".
Van egyébként valamilyen ajánlás a beállítások módosítására, hogy a gyári beállíásokhoz képest mik a javasolt módosítások? Én pár alapbeállításon "finomítottam", de jó lenne tudni mik az esetleg javasolt módosítások.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
1. Lehet, hogy írtad(sőt biztos), csak sokszor előfordul, hogy csak egy részét írják le a user-ek a hibakódnak.
2. Évente vagy 200 Kaspersky terméket telepítek és aktiválok, ezidáig ilyen hiba nem merült fel az aktiválási kódokkal (mert az az, nem pedig kulcs), pedig 80%-a arról az oldalról származik, amiről Te is rendeltél(persze ez nem zárja ki, hogy most valami gebasz van, pont ezért érdekel a dolog)
3. a Kaspersky 2013 licencelése megváltozott, több termék egy kategóriába esik ilyen szempontból(pl KAV és Pure), míg KIS már más eset. (pl 2011/2012-es Cleaverbridge kulcsokat ez év januárjában lehetett aktiválni stb stb)Szóval sosem azt írtam, hogy Te vagy idióta, csak vannak dolgok, amiket ki kell zárni, ezért a kérdéseim.
(Pl ha korábbi Kaspersky termékhez van 1 gépes regisztrált kulcs, akkor a több gépes licenc-et nem lehet aktiválni, amíg az a kulcs használatban van(van amikor a teljes acc törlésével lehet csak orvosolni, minden lehetőséget nem írok le)Mindezek ellenére nem kizárt, hogy a "webshop" hibázott, mert "ők" sem voltak bizonyos dolgokkal tisztában és olyan aktiváló kódot adtak, ami nem érvényes/nem használható....
-
félisten
Törölted a próbálkozás előtt az trial key-t? (KIS főablak, jobb alsó sarok Licensing, trial kulcs töröl(kis piros x), majd New Activation Code-> Enter Activation Code
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Akkor talán csak elírták.
Komolyan olyan licenszt adnak el, hogy csak simán be van gépelve egy karaktersorozat?(#1282) dbius: Ebben nem igazán hiszek. A gyári csomagolású KIS szoftverek a serial beírásával (is) működnek. A programban és a My Kaspersky oldalon egyaránt.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
dbius
veterán
No, most én is megpróbáltam a kulcsot hozzáadni a kaspersky accounthoz, de nekem sem fogadta el.
A gond ott lehet ezek szerint, hogy a vásárlás során a cleverbridgetől kapott kulcs egy sorozatszám (serial), vagy ahogy az emailben fel van tüntetve "termékkulcs", a program és az account pedig aktivációs kódot kér, a kettő pedig nem ugyanaz.
A kérdés már csak az, hogyan lehet megtudni a serial birtokában az aktivációs kulcsot? (Megpróbáltam kötőjelek nélkül is megadni a kulcsot, de úgy sem tetszett neki)
Szerk: Ezek szerint a Kaspersky accounton belül kell felvenni a kapcsolatot a supporttal.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Nem hinném, hogy buktad volna a pénzt, ugyanakkor kíváncsi leszek a support válaszára. Azt már látom, hogy a webshopban pl. a KAV-nál fel van tüntetve, hogy csak UK-ből és az EU-n belülről lehet aktiválni a vásárolt kulcsot, de KIS-nél nincs semmi megjegyzés.
Fire: Én tavaly 4*5 karakterből álló kulcsot kaptam a cleverbridgetől a fizetést követően, emailben, csatolmányként pedig csak a magyar nyelvű számla volt pdf-ben mellékelve, kulcsfájl nem. Nem tudom változott-e azóta valamit a rendszerük.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dbius
veterán
Próbálj meg létrehozni egy Kaspersky accountot és ott hozzáadni a termékkulcsot:
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Elvileg mindegy melyik verzióval telepítetted. Javaslom lépj kapcsolatba az eladóval. Az a probléma a kódos változattal, hogy nem tudod milyen régióba szánták és nem minden esetben aktiválható a program eltérő régióban. Egyszer én egy amerikai kiadással szívtam meg és a Kaspersky EU helpdesk elhajtott, hogy keressem meg őket a problémámmal.
Viszont, mivel Fire/SOUL/CD fórumtárs azt írta, hogy többen is vásároltak már ebből a webshopból, így reméljük csak egy technikai probléma lesz.22 éve a Prohardveren! ™
-
félisten
Ööö, mármint arra gondolsz, hogy az gond-e, hogy magyar a Kaspersky, nem angol?
Ha igen, akkor az nem gond, viszont van olyan megbízható oldal, ahol olcsóbb az 1 éves kulcs, mint a hosszabbítás: [link]
(Sokan vettek innen kulcsot, gond nélkül, magamat is beleértve)[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest