Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az epix pro nem dobta el a jelet annyi időre mint a samu. De hetente csak egyszer megyek szóval nagy melegbe ezt kibirom amint hüvösebb van nem csinàlja."
Na, itt válik el a sz@r a ...-tól.
Aki Garmin-t vesz, az nem egy (újabb) mobiltelefont akar a csuklójára tenni, ami ugyan sokat tud, de ha elkezded (ki)használni – minden funkcióját –, akkor merül, mint a nyeletlen fejsze, plusz nem bírja az időjárás viszontagságait.
Szóval épp ellenkezőleg: ezek céleszközök. A cél(ok) pedig:
• minél pontosabb adatok szolgáltatása, bármilyen körülmények között
• olyan ökoszisztéma, ami kb. bárhol máshol fizetős (ez némiképp indokolhatja az elborult árakat)
• több napos (még a legdurvább GPS módban is) hetes üzemidő
• strapabíróság (nem egy Samsung óráról hallottam, amik annak ellenére áztak be, hogy vízállóak)Egyébként is, 1 hét alatt (abból kiindulva, hogy azért éled a mindennapjaidat is) nem fogsz tudni egy ilyen órát / rendszert kiismerni ...
+1 arra, amit Parallaxis ír. HRV, body battery ... mind-mind olyan dolgok, ami hosszabb viselés után kezdenek működni, vagy lesznek egyre pontosabbak.
Ja, és még egy: ha Garmin, akkor MIP ... szerintem. Tudom, hogy a piac megkövetelte az AMOLED-et, – és Isten látja lelkem, én nem is bánom, hogy ha van, mindaddig, amíg van MIP-es órájuk is, – de az egyszerűen nem órába való kijelző.
#14 HThomas
AMOLED + GPS + navigálás → állat módon fog merülni. Nálam ezért sem lesz sose opció az AMOLED. A MIP-es órám kb. pont annyit fogyaszt, ha rajta van a térkép, ha nincs.#15 Bone123
" ... GPS módban 47 órát, mindig aktív kijelzővel 37 órát bír ... "
" ... Fenix 8 47 mm AMOLED, 16 nap okosóra módban, 7 nap mindig aktív kijelzővel ... "
Nekem nem jön ki a matek:
A 7 nap a 16 nap 47%-a.
... akkor a 47 óra 47% → ~20,5 óra. De, akkor már "koppra merült".Sajnos nem találni (vagy csak én nem leltem rá) rendes, "életszagú" összehasonlítást. Külső tényezőtől (nap, meleg) függően ugyanis csak romolhat az AMOLED-es óra üzemideje.
#27 Kronk
" ... AMOLED-es Fenix E, pont hogy NEM Amoledes a Fenix E ... "
... de (sajnos) az. Értelme ennek a modellnek nulla. Cserébe jó nagy kiszúrás az Epix gen. 2 tulajokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest