- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
Akkor nekem mázlim volt, mert idle-time-ban kaptam el az öreg kaporszakállút...
Bár az is igaz, hogy nem fogpasztáztam, hanem egy akkus furóba fogtam be a polírkorongot és annak nyomtam neki puszta kézzel jó hosszan. (Ez azért említésre méltó, mert egy idő után eléggé meleg lett.) Az akció félsiker lett, mert sikerült lementeni a zenét a CD-ről, de ezen annyira felbátorodtam (''Akkor előbb-utóbb az asztali CD-játszó is olvasni fogja, hiszen a PC-s CD-nek már megy!''), hogy nekiestem, mint ... (Szabadon választott.)
Eredmény: mivel fáradt voltam, egyszercsak megcsúszott a kezem és nagyobb karcot csináltam a polírkorogn szélével, mint ami miatt eredetileg belekezdtem. Mellesleg kiszedtem azt is, de az már olyan mély volt. hogy kivettem a gyárilag a CD-be nyomott spirált is, azóta azt a számot nem olvassa semmi. Nekem meg van egy eredeti tokban egy írt CD-m.
:DD
Aktív témák
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest