- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"És akkor itt jön be, hogy miért nem * -ot küldök át, mert ha végigiterálok a $result_data-n, akkor az elemeire így akarok hivatkozni:
$result_data[$i]['mezőnév'], szerintem, bár az is lehet, sőt valószínű, hogy ez csak a hozzá nem értésemből adódik, ha csillagot küldök át, akkor nem tudja a program, hogy milyen mezők vannak a result_data-ban. Max azt tudom elképzelni, hogy így is végig lehet menni rajta: $result_data[$i][0] ... $result_data[$i][1]. Sőt,biztos arra is van vmi hasznos kód, hogy kinyerje a mezőneveket, de én most úgy oldottam meg, hogy nem * -ot küldök a query-ben, hanem még előtte behelyettesítem a mezőneveket "Nem értelek. Mielőtt ezeket leírod, miért nem az az első, hogy TESZTELSZ?
Már hogyne lehetne "kinyerni a mezőneveket" a query-ből? Próbáld már ki... Asszociatív indexként is megvan, meg úgy is, ahogy írtad, számmal indexelve...
Ha csak asszociatív indexszel szeretnéd megkapni, akkor ezt átadhatod a fetchAll-nak:$results_array = $sth->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);
A linkelt jsFiddle-példában meg nem vettem észre, hogy hű de szigorú ellenőrzés lenne, amikor ilyen "query-t" össze tudok pakolni:
SELECT `datetime_created` FROM `client_activity_data_log` WHERE `realm_name` `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` `datetime_created` `realm_name` AND <>!=OR ORDER BY GROUP BY LIKE DESC ASC `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` FROM `client_activity_data_log`
... és a lehetséges kombinációk száma végtelen...
(csak egy dolog, hogy a mezőnevek közé nem ártana, ha vesszőt raknál, meg nem látom, hogy itt a sorrendet megkötötted volna...)"majd ezt is át kell írnom, de jó lenne ha minél több sor lenne a kód, nem minél kevesebb, ne kérdezdd, tényleg ne ... -.-"
De, erre vissza kell kérdeznem: Te komolyan ilyen szellemben kódolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple Watch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest