Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Jim-Y #779 üzenetére

"És akkor itt jön be, hogy miért nem * -ot küldök át, mert ha végigiterálok a $result_data-n, akkor az elemeire így akarok hivatkozni:
    $result_data[$i]['mezőnév'], szerintem, bár az is lehet, sőt valószínű, hogy ez csak a hozzá nem értésemből adódik, ha csillagot küldök át, akkor nem tudja a program, hogy milyen mezők vannak a result_data-ban. Max azt tudom elképzelni, hogy így is végig lehet menni rajta: $result_data[$i][0] ... $result_data[$i][1]. Sőt,biztos arra is van vmi hasznos kód, hogy kinyerje a mezőneveket, de én most úgy oldottam meg, hogy nem * -ot küldök a query-ben, hanem még előtte behelyettesítem a mezőneveket "

Nem értelek. Mielőtt ezeket leírod, miért nem az az első, hogy TESZTELSZ?
    Már hogyne lehetne "kinyerni a mezőneveket" a query-ből? Próbáld már ki... Asszociatív indexként is megvan, meg úgy is, ahogy írtad, számmal indexelve...
    Ha csak asszociatív indexszel szeretnéd megkapni, akkor ezt átadhatod a fetchAll-nak:

$results_array = $sth->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

A linkelt jsFiddle-példában meg nem vettem észre, hogy hű de szigorú ellenőrzés lenne, amikor ilyen "query-t" össze tudok pakolni:

SELECT `datetime_created` FROM `client_activity_data_log` WHERE `realm_name` `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` `datetime_created` `realm_name` AND <>!=OR ORDER BY GROUP BY LIKE DESC ASC `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` FROM `client_activity_data_log`

... és a lehetséges kombinációk száma végtelen...
    (csak egy dolog, hogy a mezőnevek közé nem ártana, ha vesszőt raknál, meg nem látom, hogy itt a sorrendet megkötötted volna...)

"majd ezt is át kell írnom, de jó lenne ha minél több sor lenne a kód, nem minél kevesebb, ne kérdezdd, tényleg ne ... -.-"
    De, erre vissza kell kérdeznem: Te komolyan ilyen szellemben kódolsz? :Y

Új hozzászólás Aktív témák