Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Fiddle Ezúton kimásoltam az érintett html kódokat az oldal forrásából, plusz alá írtam a jelenlegi JS-t. Remélem így valamelyest átláthatóbb.
Mellékelek még pár képet, hogy jobban szemléltessem a problémákat egy kis magyarázattal karöltve:
Valamely logikai hiba miatt nem jó az egész, szerintem az if..else ágban csúszik el nekem valami, ami megakadályozza, hogy visszatérjen az eredeti állapotra mindig az adott ciklus. Tettem rá kisérletet az else ágban, hogy jelenítse meg máskülönben mindig az eredeti konténereket, de nem történik semmi sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest