Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
Nahh pont errol beszeltem a #2055-os posztomban, mivel trisztan94 felhozott egy otletet, amire en azt irtam, hogy:
"Ehhez a megoldashoz szerintem az egesz lapozot jQuery-ben kellene megirni, mivel jelenleg a lapozo PHP-s, es a script visszakuldott id-je alapjan azonositja a lap szamat."
Erre Sk8erPeter (#2058) azt irta, hogy: "Félreérted."
Szoval akkor megis csak nekem volt igazam.Amiben viszont nektek volt igazatok, hogy feleslegesen kuldtem olyan adatot el, amit nem kellett volna es utana pedig szuresre kenyszerultem, mivel tele volt minden szarral a visszatero adat.
Ezzel terhelve a szervert, a klienst es magam mivel nem is mukodott.
Ezt megtanultam, koszonom nektek! -
szmegma
aktív tag
Amugy az miért nem jó, ha magát a lapozót te állítod össze kliens oldalon js-el, úgy, hogy ajaxxal lekéred a php fájltól, hogy hány megjelenítendő oldalad van, azt javascriptben feldolgozod, és csak a tartalmat kéred le a szervertől lapozásra?
Egy szoval sem mondtam, hogy nem jo, ha eszembe jutott volna, akkor eleve ugy csinalom.
Most megyek melozni, ha haza jovok megprobalom amit linkeltel megoldast atultetni. Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest