- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #868 üzenetére
Köszi!
(Egyébként valóban ronda volt, máskor rendezetten szoktam alapból is írni a kódokat)Most kezdtem a jQuery-t, nem tudtam, hogy az felesleges itt már... köszi!
A kettőskereszt... igen, az kimaradt
Igen, azzal egyszerű lenne, csak nem tudom egyelőre megoldani. ajaxForm-ot használok, aminél van egy beforeSubmit rész, ezzel hívom meg a fenti függvényt, és azt akartam elérni, hogy mielőtt elküldi, fusson le az animáció. Igazából a lényeg nem is az lenne, hogy a küldés előtt lefusson, hanem hogy a küldés előtt elkezdődjön, és mire a szervertől megjön a válasz (ajaxForm success része elindul) addigra biztosan a végére is érjen.
Közben mondjuk már látom, hogy esetleg a deferred.done()-nal is meg lehet csinálni ha a success részben ezt használom... hát van még mit tanulnom a témában, viszont érdekelne, hogy mivel lehet megoldani az eredeti problémát, ha már így előjött. Tehát hogy ebből a függvényből csak akkor térjen vissza, ha már az egész animáció lefutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest