- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TonTomika #840 üzenetére
"Ez a kódrészlet csak egy teszt egyébként, azért van így kódolva, egyébként nem BASIC örökség, csak hirtelen ez így egyszerűbbnek tűnt."
Ha most kezded az érdemi kódolgatást, akkor tényleg szokj le róla még időben, hogy ilyen változóneveket használj, még tesztnek sem alkalmas, mert lehet, hogy később szeretnéd ezt a tesztet továbbfejlesztgetni, aztán már fingod nem lesz róla, hogy milyen változó mi a francot csinál."Ki kell, hogy ábrándítsalak, ez most egy valódi vevőnek szánt honlap, ám azért is nem választottam CMS-t mert nagyon egyszerű felületre van szüksége, csak képfeltöltésre a megfelelő projekt menüpontjába, ahol egy nivo slider váltogatja a képeket. A WordPresst ismerem és szeretem is, de ehhez a projekthez túl soknak gondoltam, aztán lehet hogy kicsit megszívattam magamat."
Na, akkor ezt még most, az elején még egyszer gondold át.
Úgyis tuti, hogy az lesz, hogy a vevő majd rájön idővel, hogy akar admin-felületet is, rájön, hogy hoppá, mégis kéne egy plusz valami bele, aztán még valami, és akkor eljutsz oda, hogy döngeted a fejed a falba, hogy a francért nem használtál inkább CMS-t már az elején. Egy normális hosztingnál el kell, hogy bírja megfelelő tempóval az amúgy erőforrás-igényes CMS-t is.
A másik: nehogy már 2012-ben FTP-vel feltöltött fájlokat olvasson be a scripted egy könyvtárból, aztán azt listázza ki agyatlanul sorrendben...
Már ilyen pluginek vannak, mint a Plupload, amivel szépen lehet egyszerre sok fájlt feltölteni, és ezt lekezelheted PHP-vel, feltöltheted az elérési utakat adatbázisba, stb... de tuti, hogy van erre valami Wordpress-modul is (Drupalban van, tuti, hogy WP-ben is van).Ha ez most egy vevőnek szánt honlap, nem hiszem, hogy az ő weboldalát kéne ujjgyakorlatnak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest