- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Nekem Genius (?) F23-am van, annak meg egyszer megadta magát az X tengelye. Szétkaptam (óvatosan!!!), és észrevettem, hogy a gumiszalag - ami visszahúzza középállásba - elszakadt. Irány abót, ez esetben a kerékpáralkatrész-szaküzlet (mivel a Dave Mirra Freestyle BMX-szel nyomultam, mikor elromlott :))). Vettem egy méter szelepgumit (valami 220 Ft), és azzal addig ügyeskedtem, míg egy olyan gumigyűrűt gyártottam, ami pont elég erős volt a joy középpontba húzásához (nem nagy kunszt, kicsi gyűrűt kell gyártani.) Azzal a lendülettel lecseréltem a másik tengelyen lévő visszahúzó gumit is.
A joy máig jól muzsikál, igaz egy ideje nem hasznélom, mert nincs gameport a gépemen :( -
Hát szerintem ez ilyen ''csináld magad'' típusú dolog. Esetleg ha te nem mersz rá vlállalkozni, akkor egy műszaki beállítottságú havert kérj meg rá.
Biztos lehetne szervízt is találni, de ált. az ilyen munkák csak egy kicsivel szoktak többe kerülni, mintha veszel egy újat...
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged