Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A másik meg az h hihetetlen hogy lenézik azt akinek nincs pénze fősulira vagy nem vették fel.
Egy fősulira bekerülni eléggé könnyű manapság, ha ez nem megy, akkor kétséges, hogy milyen szintű szellemi munkát tudsz végezni. Ha a pénz a gond, az persze más kérdés.
Nem azt mondom, hogy a felsőfokú papír szükséges ahhoz, hogy szellemi munkát végezz, de legalább egy alap szintű tudás (vagyis inkább szemlélet) meglétét jelzi.
Sok olyan embert ismerek, akik egyetem/főiskola mellett kezdtek el dolgozni, nem sikerült befejezniük, de közben jó szakemberekké váltak. 2-3 év és 1-2 munkahely után már nem számít a diploma, de ha valaki nem gyakornoki állást keres, akkor anélkül eleinte nehéz.
-
Mercutio_
félisten
Szerintem kicsit el vagy tájolva

Aki képezni akarja magát és gyakorlatot szerezni, az egyetem/fősuli alatt is megteheti, rengeteg lehetőség, laborok, Cisco akadémia, gyakornoki program, külföldi ösztöndíjak, erasmus program létezik, és a nagy IT/ICT cégek is keresik a fiatalokat, de sokan erre se veszik a fáradságot, csak majd az utolsó évben, vagy amikor végeztek kapnak észbe.
Az OKJ-s képzést pedig a 8 hónapos vagy még rövidebb kurzusok miatt nem veszik komolyan, meg mondjuk esélyes, hogy a legújabb technikákhoz nincs se laboruk, se megfelelő háttérbázisok
Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...anulu: Érdekelne melyek azok a cégek, akik mondjuk fizetnék egy MS / CISCO / ORACLE vagy hasonló képzési sor költségeit és a részvételt is biztosítják és milyen feltételek mellett

-
anulu
félisten
félreértés ne essék, nekem sincs főisk / egyetemi diplomám. 2x futottam neki az ELTE-nek, mind2x analízis miatt vágtak ki. utána kerültem be előző helyemre, ahol, amivel foglalkozni akarok a jövőben sokkal több infot / képzést kaptam. lehet komolyan szerencsém volt, mindenesetre egyáltalán nem hiányzik a diploma. majd 2-3 év múlva talán nekiállok valaminek, de ez még a jövő zenéje
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Sony Xperia 1 IV - van, aki forrón szereti
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ehhez hozzáveszed, hogy IT-ban a tudás egy tetemes része 2-3 év alatt elévül...