Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Persze, vannak juttatások, és pénzért dolgoznak az emberek itt is, csak azért kaptam fel a vizet, mert nem szeretem, ha csinálják a hangulatot, meg légből kapott számokkal dobálóznak. Ebből lesznek a durva sztereotípiák.
A köztisztviselői fizetésekhez történetesen értek (nem nehéz, egy tv.-ben benne van minden, hivatkoztam is, 43. paragrafustól érdemes megnézni.), így könnyen cáfolom ezeket a dolgokat.
A "botrányos" dolgok persze voltak/vannak, de azok inkább politikai pozíciókhoz köthetőek. A pártíz fős brancson kívül a többiekre marha szigorú bértábla vonatkozik, ahol nagyon-nagyon ritka a 400k+ bruttó, de meg lehet nézni, ki lehet kalkulálni, mennyit kell hozzá dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest