Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Pesten egy házaspár szerintem 500-600e körüli nettót össze tud szedni
szerintem a hazasparok nagy resze csak almodik netto 500-rol havonta, ahogy irod is, az atlag netto 174 (ami viszont boven nem rossz, de gondolom ezt a nagyresz BP-n elo, brutalisan tulfizetett cegigazgatok, stb rendesen huzzak felfele), ez duplazva 350
egy 'atlagember' szerintem netto 150-nek mar orul (nemreg beszeltem egy miskolci ismerossel egy pesti allasrol, kerdeztem hogy o mennyiert vallalna, azt mondta netto 120 mar jo lenne, de ketelkedett benne hogy megadnanak neki ennyit (az adott helyen szerintem siman) egy nyelvtudast igen, szaktudast nem igenylo irodai munkara)
videken meg a netto 100 mar nem szamit rossznak, az ismeroseim nagy resze (beleertve az 50+ eves szuleimet) nem nagyon keres netto 100 folott
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest