- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Ez szerintem nagyon lesarkítva van nézve, hogy ül és vár. Oké, hazavisz 1 millát. Én is tudok olyan gépkezelőt, aki hazavisz ekörül, de mindig ott a DE!
Ahogy írták előttem is, ez minimálbéren fut. Másrészt lehet, hogy vannak a napban időszakok, amikor csak "ül", de nem ritka, hogy 13-14-... órákat ott töltenek az építkezésen. Ha épp nem is dolgozol, akkor is ott vagy. Sokszor otthon sincsenek, mert olyan helyen van az építkezés, hogy nem tud hazamenni, vagy értelme sincs, mert 4-5 óra múlva indulhatna vissza. Ott vannak egymás fingszagában meg horkolásában napokig a konténerekben.Ha meg jön egy betegség, vagy épp hónapokig pangás, akkor zéró közeli pénzt keres és máris éves szinten leosztva a havi 1 millát ilyen kiesésekre már nem olyan jó a képlet.
Ezekre a jól fizető, de látszatra a laikusok által kijelentett "semmit nem kell csinálni" (darus, kamionos, mozdonyvezető, stb...) munkákra mindig azt szoktam mondani, hogy akkor miért van ekkora hiány? Miért nem megy oda dolgozni az, aki úgy gondolja, hogy jó biznisz? Sok esetben nem maga a munka, hanem a munkakörülmények és a diszkomfort teszi nehézzé ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Vostro 15 3510 (i5 11th, 16 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.08.07. Apple jótállás
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest