- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sal1
csendes tag
válasz
Vision
üzenetére
Voltam contractor itthon fokent magyar nagyvallalatoknal, de nem nagyon jott ki sokkal jobban a matek, mert altalaban legalabb egy, de inkabb ket fovallalkozo van feletted, akik az amugy se vegtelen dijazast meg tovabb csokkentik. Olyan evi 30 milliot tudtam kivenni a cegbol 1-2 evvel ezelott, de ennyit tudok keresni foallasban is es legalabb nyugi van.
Egyelore meg nem talaltam olyan kulfoldi projectet, ahol jo oradijat ajanlottak volna, sokszor olyan vicces szamokkal jottek nekem, hogy meg magyar viszonylatban is ciki volt. De keresgelek azert.
@tototos: Enterprise software industry jelenleg, de voltam mar sok teruleten. A legtobb ceg ahol mostanaban dolgoztam, Gartner MQ leader vagy visionary eppen, vagy az volt. Bar ez nyilvan BS.
Vannak meg juttatasok, amiket nem szoktam szamolni, teritenek egy csomo koltseget, nyilvan van cafeteria, home office tamogatas es stb. Oncall is lehetne, de mar evek ota nem vagyok hajlando vallalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest