- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
tototos #40208 üzenetére
Ja, én picit másra gondoltam. Az én szememben a principal az a Morgannél az ED kategória (akinek ez mond valamit), csak nem annyira manager fókuszú, hanem még mindig inkább developer. (Morgannél az ED már leginkább meg semmennyire sem developer).
Grat, ne érts félre, szép fizu, a Principal akire én gondolok még számomra is az elérhetetlen kategória, 13 év tapasztalattal mivel nem vagyok csodabogár, így csak egy levegőt szívhattam egy ilyennel
szerk.: illetve lehet a Morgannél meg már az ED inflálódott el, azt tudom, hogy már Covid előtt a VP is "viccpresident" volt saját maguk bevallása szerint is. MD volt talán kettő Magyarországon, ED-ből sem rohangált azért olyan sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest