Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
Ja, én picit másra gondoltam. Az én szememben a principal az a Morgannél az ED kategória (akinek ez mond valamit), csak nem annyira manager fókuszú, hanem még mindig inkább developer. (Morgannél az ED már leginkább meg semmennyire sem developer).
Grat, ne érts félre, szép fizu, a Principal akire én gondolok még számomra is az elérhetetlen kategória, 13 év tapasztalattal mivel nem vagyok csodabogár, így csak egy levegőt szívhattam egy ilyennel

szerk.: illetve lehet a Morgannél meg már az ED inflálódott el, azt tudom, hogy már Covid előtt a VP is "viccpresident" volt saját maguk bevallása szerint is. MD volt talán kettő Magyarországon, ED-ből sem rohangált azért olyan sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest