- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hmm, akkor megkövetem magam.

Mikor pár éve volt egy OCM az egyik korábbi munkahelyemen, akkor úgy tűnt, hogy a management részéről jóval nagyobb tisztelet ötvözi, mint a sima seniorokat, habár ő is azt a munkát végezte (tehát a tudása nem igazán volt kihasználva), illetve azóta már párszor váltott munkahelyet is (de talán pont fejlesztőnek ment át pár váltás után).
Lehet, hogy benne volt, amint _NCT is írt, hogy a cégnek is szüksége volt arra, hogy kifelé tudja mutatni, hogy itt milyen magasan képzett emberek dolgoznak.Amikor kollégákkal beszélgetünk, mindenki tudja, hogy mi ez a cert, és aki a felvételnél szakmai alapon dönt, az szerintem mindenki tárt karokkal várná az ilyen embert.
Az más kérdés, hogy ezek szerint a cégek nem tudják megfizetni, illetve a recruiter talán nem is tudja, hogy mi ez, esetleg olyan komoly meló sincs, amivel elégedett lehetne az ember.Ami kérdéses, hogy mit nevezünk jó fizetésnek?
Azt gondolom, hogy esetleg eltérhet az erről alkotott elképzelésünk - szerintem egy bruttó 1.5 körüli összeg már egy egészen jó alapfizetés itthon egy senior üzemeltető pozira.
Nyilván ez egy külföldi fizuhoz képest azért kicsit karcsú, de itthon szerintem azért még mindig elég jó (habár a forint gyengülést és az inflát nézve sajnos egyre kevésbé).
Persze megértem, hogy ha neked a jó fizetés ennél jóval magasabb összegnél kezdődik, és azt is, hogy kevés olyan pozíció van, ahol ténylegesen ki tudnád használni a tudásodat.@Tapsi: akkor bpx példája szerint annyira mégsem számít, mint amennyire én gondoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4622 , 100% AKKSI
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest