- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dashes
őstag
válasz
wassermann #70 üzenetére
Minél több felhasználó a lényeg , illetve mennyivel ''tolják'' . Remélem nemsokára kiforr, ki jön a végleges. Adások sem rosszak így ránézésre , főleg a Fifth Gear
.
Ha valakinek még van meghívóje küldjön az onepeople@vipmail.hu-ra egyet.Kösz! -
Dashes
őstag
válasz
wassermann #65 üzenetére
Nem estem kétségbe, ki szeretném próbálni.
-
csimpok
aktív tag
válasz
wassermann #59 üzenetére
Ja én is LCD-n, de rájöttem sokkal elviselhetőbb a kép ha nem teljes képernyőn hanem az ablakban nézem. Érdekes módon csatornákon belül is vannak különbségek, pl Indy 500as csatornát néztem, de a 96os évet képtelen vagyok megnézni annyira szaggat, másik évek meg mennek tökéletesen.
-
Balinov
titán
válasz
wassermann #43 üzenetére
szivesen,esetleg te is és másik kolléga is dobhatna egy emitl a gmailes fiókomra az adtaimnál,nehogy elfelejtsem ebbe a nagy pénteki hajtásba!
-
Balinov
titán
válasz
wassermann #40 üzenetére
Délután ha mástól még nem kapnál tudok Neked is és Padee-nek is küldeni meghívót.Még van 3db.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
wassermann #38 üzenetére
Üdv Wassermann
az installnál pofázik a hw miatt,ha nem megfelelő. melóhelyi cel 2,4Ghz-re azt mondta az install során,hogy megfelelő,dsl speed-re is OK,viszont 512MB ram és 42mb VRAM az igénye.1Mbit-es netet ír,mint ajánlottat,otthon a ~830kbites kábelnettel mint ahogy azt tegnap este is írtam elboldogul,az kiválasztott csatorna első betöltése ilyenkor kicsit tovább tart,1-2x megakad,de már érezhetően sokkal folyamatosabb a kép,mint a 0.8-cal,vagy akár a 0.9-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest