Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
Polarstar #1068 üzenetére
A biztonságot csak addig lovagolják, amíg van valamilyen ad hoc támadás, de a "kisembert" nem érdekli (amíg nem az ő adatait buherálják). Plusz, azért én mondjuk valamennyi nagyobb szolgáltatót is a "támadók" közé sorolom, mert ők is rendelkeznek azokkal az adatokkal, amiket esetleg a másik oldal ellop. Jah, lopják a lopott árut, hmm...
Na de mindegy is, mint írtam korábban, aranykalitka, mindenki maga dönti el, ez ennyi.
Szomorú az is, hogy nem tudják parancssor és minden egyéb nélkül megoldani. Pontosabban megtudják, csak bénáznak vagy esetleg mégsem kell a dolog. Ezért is szomorú mondjuk az n900/Maemo sorsa, mert ott két rétege volt a dolognak: megvolt a kényelem, a jól kidolgozott alapszoftver, de simán volt lehetőség a linux-os geekeskedésre, szinte teljesen szabadon. És a mai napig működik nálam a dolog. Asztali linux disztrót tudok rajta futtatni basszus, normális sebességgel... És ne azt nézzük, hogy "ja, ez ma kevés", mert az, hanem hogy mivé fejlődhetett volna mára...
Az Android, iOS már szerintem elment egyfajta parasztvakítás irányába, megmagyarázva, hogy ez meg az a funkció miért is olyan kényelmes neked. Hát nem tudom... Akkor inkább szívesebben látnék rá a VALÓDI és TELJES adatforgalmamra, applikáció-hozzáférésekre, mint hogy mondjuk 5-8-féleképpen tudjam felébreszteni a telefont... Szóval amíg hasonló "kényelmi" funkciók nem lesznek akár csak egy Sailfish-ben, de leginkább amíg komoly megkötésekkel, "bűvészkedésekkel", kiszámíthatatlanságokkal kell számolni, addig nem lesz itt semmiféle piacra betörés és egyebek. Megmarad valóban közösségi játékszernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Politika
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest