- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
echterion #14986 üzenetére
Nalunk a kar dekanjanak ppt-jeben(amibol tartotta az orakat evek ota) voltak olyan matematikai targyi tevedesek, amik alapjaban lehetetlenitettek el, hogy ha Te abbol készülsz, sikeres vizsgat tegyel. Es nem olyan temakorben amit egy hulye is eszrevesz
Persze amikor szoltunk neki, vallat randitott, azota is ezt a ppt-t osztogatja meg (csak azota eltelt 7ev is). -
SUPREME7
őstag
válasz
echterion #14974 üzenetére
Szerintem nem ugyanaz a kettő, a fősulin megtanulod az anyagot, az csak rajtad múlik, ott csak akkor vagy szarban, ha éppenhogy kettesre tudod, és a tanár jóindulatán múlik, hogy átenged-e. Ha már 3-asra tudod, akkor ha lesz*pja magát se tud megbuktatni. Jogsinál bármilyen indokkal megbuktat, ha akar.
Én se vagyok híve a kenésnek, azt mondom, hogy, ha ezen múlik, akkor nem szopatom saját magamat + órákkal, plusz vizsgadíjjal, időhúzással, kenje a hajára, költse gyógyszerre, legyen meg az öröme.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest