- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Geller72 #12341 üzenetére
Jogsi kell , szóval valahol muszáj megcsinálni. Mielőtt beiratkoztam rendesen körbenéztem és ~120k körül láttam a legolcsóbbat . Aztán innen csak felfele.
Amit nem értek az a gyorsított tanfolyam. Hiába darálják le az egészet egy hét alatt ha kresz vizsga időpontot csak 3 hét múlva adnak. Ennek kb így semmi értelme. Mondjuk elvileg én is azon vagyok.
-
Outlander
addikt
válasz
Geller72 #12308 üzenetére
Ha ennyire tudsz mindent akkor minek kérdezed?
Az árak iskolánként változnak... Most mondhattam volna h itt 40 ezer a cde jogsi mindennel együtt...És akkor?
Ha már körbenéztél a közeledben akkor nem tök mindegy?
Gki meg kell a D hez is tudtommal, illetve úgy mondom h hülye lennél ha nem csinálnád meg... Olyan mintha nem csinálnál ii fokú orvosit.
-
Outlander
addikt
válasz
Geller72 #12306 üzenetére
A PAV már évekkel ezelött is 10k volt.... most 12 620 Ft
A D / C valóban 170-190k / db + vizsgadíj, a C+E csak 100-120 körül.... + ugye hivatásos orvosi, gki és nemzetközi árufuvarozói h tudd használni is... és igen a 150 reális, sőt még talán keveset is halottál.
Az én "jogsim" bőven millió felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest