Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Mehet ide. Márha más is szeretne ilyen történettel előhozakodni
-
darál0w
Jómunkásember
na szval.
akkor elkezdeném
2007. 11. 07.
lementünk egy buliba,én kocsival.ugy volt,h ott alszunk.
el is kezdtünk elág yol piálni.aztán jött egy kis balhé,amit csak ugy uszhattunk meg ha elmegyünk onnan.nem éreztem magam annyira részegnek,h ne tudjak vezetni egy fél orát.
beültünk a kocsiba.100méterre egy balkanyar,elsőbbségadás táblával.sötét volt,lehetett látni,h senki nincs az uton.szal nem is nagyon lassítottam.ugy 40-50 el mehettem.100 méteren egy 206os 5 emberrel (jeges uton mint utobb kiderült)nem is nagyon gyorsulna tovább
jött a kanyar.belementem.és megindult a kocsi hátulja.uj téli gumi volt rajta.aznap tettem fel
gondolom a pia miatt nem ugy reagáltam,ahogy kellett volna.fékeztem rá egyet.ekkor az egész kocsi megindult oldalra.akkor már mondtam "kapaszkodjatok" 
utpadkának neki oldallal.padka után betonárok.abba bele fejjel lefele.hálistennek senki nem sérült meg,de csak én voltam bekötve
mentő,rendőr...vérvizsgálat után jogsit elvették,majd kb 1 hét mulva behívtak vallomást tenni.1 honap mulva kijött a bírság és büntetés.
1 év 4 honapra megfosztottak jogsimtol és 50k büntetés.
lassan itt az ideje,h viszaszerezzem.
vkinek tapasztalat?hogyan lehet visszaszerezni?
-
darál0w
Jómunkásember
hali.
ezt a topikot azért szeretném nyitni,hogy azok az emberek akiktől elvették vmilyen modon a jogsit(ittas vezetés,baleset okozása...),elmeséljék hogyan történt,és miként szerezték vissza,mennyiért és így tovább.
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gondolom a pia miatt nem ugy reagáltam,ahogy kellett volna.fékeztem rá egyet.ekkor az egész kocsi megindult oldalra.akkor már mondtam "kapaszkodjatok"