- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino #602 üzenetére
Hát max felhívod, aztán jelzed neki ezt.
Úgy tudom, lehet értékelni is, ha jófogásos szállítással kérted az árut, persze ettől még nem fogja visszaadni az árát. -
LanyUs
őstag
válasz
DonThomasino #597 üzenetére
Tőlem épp "vásárolni" akartak... A felhasználó nem lekérdezhető, de olvassa, amiket írok neki. Az érdekes, hogy egy vonal van a profilja helyén.
Na itt a fogd a pénzt után ki kell választani a bankot és a belépési felületre dob! Felhasználónév és jelszó stb.... Megköszöntem a részvételt...
-
válasz
DonThomasino #570 üzenetére
Én a vaterafutárral szoktam feladni a csomagokat, a jófogás ennek kb duplája, ha jól értelmezem, bár nem igényeltem még jofogásos futárt.
-
válasz
DonThomasino #567 üzenetére
Párszor kérték így, őszintén szólva nem értem, mert drágább, mintha én adnám fel előre utalás után, és ugyanúgy tudnék küldeni téglát, ha át akarom verni...
Nem volt problémám vele soha. -
válasz
DonThomasino #567 üzenetére
GLS háztól-házig szállításnál nem bukod
Foxpostnál bukod az egészet + 550 visszaszállítási díjat -
válasz
DonThomasino #553 üzenetére
Az azért érdekelne, hogyan, mert biztos, hogy csalás, én már ott leakadtam, hogy miért akar afrikai ország lakosa pont egy magyartól telefont venni?!
Lehet a PayPal-nak van valami szolgáltatása, amit kihasznál, de arról se tud pénzt levenni, mert a legtöbben annyit tesznek rá, amennyire épp szükségük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Brave
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest