Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerű lenne a tökére lépni, hisz van egy számlaszáma, arra utaltak, annak kellene lennie ellentételezésnek. Szóval borulhatna valahol a dolog, és nem is lenne bonyolult elejét venni. Mivel ezek nem történnek meg, így felbátorodva lopják az emberek pénzét. Rohadt régóta vagyok a virtuális térben, itt is. Mindig szívesen utaltam előre, megbízva az emberekben, és utaltak nekem is. Semmi baj nem volt. Most meg volt egy pillanatnyi rövidzár, pedig voltak egyértelmű jelek, és lehúztak. Nagyon xar ezt elviselni, főleg úgy, h eddigi életemben megbízva, hitelt adva az emberek szavának, törvényt tisztelve éltem. Igyekszem minden erőmmel azon lenni, h revansot vegyek. Figyelem, már a negyedik regisztrációja pár nap alatt, és nyomja tovább, gátlástalanul, pofátlanul, hisz tudja, ő ezt megteheti büntetlenül.
#661herion:
Oh, hát ez ment egy időben nálam nagyon. Egy barátom miatt telepítettem a WhatsApp-ot, ott ostromoltak folyamatosan ezzel a majomsággal, h küldenek futárt mert csak nyugodtan adjam meg az adataimat etc. Le is töröltem az alkalmazást, azóta csend van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Autós topik
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest