Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
aktív tag
Jó lenne ha a pro 50mm+ lenne. És valami normálisabb külsővel mint az 5 és snapi procival. Akkor instant buy lenne. De egyenlőre a garminokkal szemezek.
-
[Prolixus]
addikt
2 nap helyett 3 nap lesz az üzemidő.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Mármint 8 óra helyett 10 ott, ahol gsm modul is van a készülékben?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nálam még 1 sem bírt ki másfél napnál többet!
-
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nálam 1-sem bírt ki másfél napnál többet!
-
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Nem is értem más gyártó már lassan ott tart hogy 1 hónapig is bírja!
-
Szeko2
tag
Nem beleszólván, csak hozzászólván.... nekem egy Huawei Watch3-asom van, e-simes.
Ha minden, ismétlem MINDEN be van rajta kapcsolva az edzést leszámítva, akkor 4 napig bírja. Edzés módban 26 órát tud, ha pedig "ultra takarékos" módban van, akkor hét nap alatt (mindig vasárnap este töltöm csak) 45%-ra merül le.
45%-ról 100%-ra való feltöltés pontos idejét nem tudom, mert vasárnap este, mikor fürödni, borotválkozni, hajat mosni megyek, akkor rádugom töltőre, és mire kijövök a fürdőből, addigra 100%-on van (max 40 perc kábé). -
Janaboy
veterán
Ha stabil 4-5 nap meglenne, akkor jó lenne.
Nekem a Venu 2 6-7 nap körül van, bár ott meg az üzenetek kezelése lehetne jobb és sajna térkép sincs.Janaboy
-
AuraSync
őstag
"Más gyártó 1 hónapot is kibír... "
Ember fogalmad sincs arról mit beszész...
Nagy valószínűséggel a te általad felhozott hosszú űzemidejű tárgy egy aktivitásmérő eszköz és nem okosóra.
Nézd meg mi a különbség a két eszköz között Jézusom és ez egy szakmai fórum...Tudod ha feleslegesen bekapcsolsz mindent egy okos eszközön ne csodálkozz azon ha piszok gyorsan lemerül.
A Watch 5 Pro topic-ban 3-4-5 napokat írnak ez az ápülhöz képest nagyon jó.
Az meg már csak hab a tortán hogy a telódat is naponta töltöd akkor miért baj ha az órádat is kell?
Főleg a duál vezeték nélküli töltők korában...[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 5 Pro / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB / WH950NB
-
Gubu0101
addikt
Nekem a watch 8 is elmegy 3 napot.Mivel nekem kivan kapcsolva a folyamatos megjelenites,folosleges folyamatosan mutatni az idot.Nem nezem folyamatosan az orat csak amikor kivancsi vagyok az idore.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless iPad Pro 12.9 (2022) iPhone 14 Pro Max Apple Watch 8…Samsung Buds 2/Live...PS5…
-
Gubu0101
addikt
En meg arra nem tudtam rajonni,hogy hogyan lehet elocsalni pl. messengernel a billentyuzetet,ha lehet
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless iPad Pro 12.9 (2022) iPhone 14 Pro Max Apple Watch 8…Samsung Buds 2/Live...PS5…
-
mutyuru
aktív tag
Skacok lehet en vagyok az ertetlen, de az 5pro akku merete 590-es es az itt - vagy a sammobilon - kozolt adatok eleg messze vannak ettol, akkor hogyan lesz uzemido novekedes a 6 classic (vagy ha pro) eseten?
Energiatakarekosabb jobban optimalizalt proci? Vagy a tenyleges lunetta a tetejen ilyen sokat jelent? -
AuraSync
őstag
"akkor hogyan lesz üzemidő növekedés" (kijavítva ékezetesre)
Úgy ahogy az S23 Ultra esetében is történt holott az akku ugyan akkora maradt mint az S21-S22 Ultránál. Egyszerűen egy energiatakarékosabb hardver lett belerakva a telóba és kész. Ennyit számít. A lünetta meg sztem mind1.S23 Ultra / Watch 5 Pro / Q80T 65" / 13600K / 32GB DDR5 / RTX 4080 / R2850DB / WH950NB
-
Gubu0101
addikt
Pulzus ment napkozben 10 perces meressel,ertesitesek.Ejszaka nem alszok oraban.Reggel 6-tol este 7-ig hordom az orat,munkaidoben.Nekem igy jott ki a 4 nap.
-
Gubu0101
addikt
Aki non-stop oraban van annak lehet
Engem zavarna ha ugy aludnek.Talan 1x probaltam de kenyelmetlen volt (nekem).
Hasznalat fuggo,kinek meddig birja.
Nekem igy 4 nap volt.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)… ROG Cetra True Wireless iPad Pro 12.9 (2022) iPhone 14 Pro Max Apple Watch 8…Samsung Buds 2/Live...PS5…
-
Brekii
tag
Nekem 5 Pro-m van. 24 órában hordom (néha 25 :-) ) és nekem 3 napot bír ki. Csak fürdéskor veszem le, mert bár kibírná, de csak dzsuvás lesz mindenütt. Addig ráteszem a töltőre, így az egész hetet végig tudom használni. Munkásórának van egy Classic 4 ami pedig 2 napot bír egyébként. Én nézegettem de androidos berkekben nem találtam olyan órát ami többet bír és tudja azt amit a Samsung. Én használom rendesen, fizetek vele, hangjegyzet, okos otthon vezérlés, ébresztések, pulzus és tevékenységfigyelés, alváskövetés, naptár, időjárás. Kapom a kaputelefonról és a kamerákról a képet. Magam csinálom a számlapot, és szépen tud váltani az órák között. Megnézném azt a csuklóketyerét ami ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesen négy modellt várunk a nyáron, a Classic széria pedig ismét funkciógyűrűt kínálhat.
- Samsung Galaxy Watch 3 (45mm) - Mystic Black
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Watch Series 7 45mm LTE K352
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular Grafit,Rozsdamentes,Éjfekete sportszíjjal!
- Garmin Fenix 7S Solar Rose Gold Világos Homok színű szilikon szíjjal
- Apple Watch S6 40 mm 99% akkumulátor!
- Eladó/cserélhető újszerű Apple Watch S7, 45mm, Nike+, 100% akksi, starlight + platinum Nike szíj
- Samsung Galaxy Watch 46mm eladó !
- Apple Watch Series 4 Space Gray 44mm
- Apple Watch Ultra Titanium Case Orange Alpine Loop, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Ultra Titanium Case Blue/Gray Trail Loop, Bontatlan, Új, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest