- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mcburney
csendes tag
A Logitech számomra érthetetlen okokból lecserélte a régi csúcskatis billentyűzet+egér kombinációját ( Desktop MX ) egy teljesen újra.
Namármost hónapok óta nem lehet kapni.
Most végre érkezett az országba, egy helyen találtam: http://www.citymarket.hu/item.php?id=5098
Ahogy elnézrem, átvariálták a gombok sorrendjét. A del gombot kétszeresre növelték, ez tetszik. Viszont emiatt az Insertet egy sorba tették az F gombokkal.
A maradék gombokat meg úgy királyul összekeverték. Szerintem élmény lesz megszokni, aztán meg egy másik billentyűzeten dolgozni.
Az F gombokat levékonyították és 2*4-es csoportokba bontották. Szerintem ez borzasztó.
A görgetőgomb a régi (talán) Nokia 7210 (?) -re emlékeztet.
De egész jó lett.
Az egér a Cordless Click! Plus Rechargeable, ami egy jól felszerelt, divatos egér, töltős dockinggal együtt. Kár, hogy nem MX egér...
Összességében mégis tetszik, szerintem jó, csak nem biztos hogy jókor lépték meg. Mindenesetre én már megrendeltem
Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged