- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Az létezik hogy mindkét IMEI szám ugyanaz?
-
zekk007
aktív tag
Amúgy megoldódott az usb hibám is csak ki kellett fogpiszkálóval pucolni az ajzatot mert televolt szösszel meg kosszal s láss csodát már van usb kapcsolatom nembeszélve hogy gyorsabban is tölt
-
zekk007
aktív tag
Feldobtam a cm12-őt de voltak gondok vele rendesen így felejtős... Kipróbáltam még pár romot de arra a következtetésre jutottam hogy ami legjobban bevált az a MG v8 rom ami előtte is rajta volt...
-
zekk007
aktív tag
De melyik cm12 rakjam fel?
-
zekk007
aktív tag
Melyik CM12 ajánlanátok mert látom van 2fajta is a needromon...
-
zekk007
aktív tag
Ez amúgy a gyári patrició?
Mert nem tiszta hogy ha pl egy cm12.1 et szeretnék felrakni akkor meg kell változtatni a patriciót vagy van olyan rom ami igényli? Függ a recovery verzió is? Jelenleg cwm recovery van rajta! Kipróbálnék pár romot a Needrom-ról.... Láttam van Miui is amiből van konkrétan Magyar verzió is... Tapasztalat?
-
zekk007
aktív tag
válasz
ekrisztian #5205 üzenetére
Köszi!
-
zekk007
aktív tag
válasz
ekrisztian #5199 üzenetére
Szia!
S hol lehet kapni ilyen hosszabb fejű usb kábelt?
-
zekk007
aktív tag
válasz
naaBLEtpwn #5196 üzenetére
Sajna hátlap nélkül is ugyanaz.... Olyan mintha kilenne tágúlva az usb dugasz vagy ehez nagyobb fejű a gyári kábele?
-
zekk007
aktív tag
Jah joh közben kiderítettem nincs gombsor világítás...
-
zekk007
aktív tag
Lenne 2db kérdésem miszerint ugye feljebb fotóztam milyen rom van a telón hátha romfüggő s kérdezném hogy nem kéne világítani a három funkciógombnak lent mert nekem nem világít ill rádugom gépre semmit nem csinál csak tölt pedig az usb hibakeresés is bevan pipálva ill azt sem találom hol lehet a kapcsolódási módokat beállítani mert nincs is ilyen menü sehol....
-
zekk007
aktív tag
Köszönöm,akkor hagyjam ezt fent? Felejtsem el a gyárit? Írtatok itt a CM12.1 ről hogy az is jó... Néztem a Needromon hogy vannak ennél sokkal ujabb romok is...
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tölletek abban hogy most jutottam hozzá egy ilyen remek kis készülékhez hardverapro-n s akitől vettem mondta hogy nem a gyári romja van rajta pontosan nemtudom melyik de csináltam képet róla :
Ez melyik rom szerintetek? Szeretném visszarakni a gyári romját mert a gyári híve vagyok vagy hagyjam ezt ill van e ennél általatok javasolt jobb rom esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest