Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz
Turbobacsi #6734 üzenetére
Az első karc után kiderül.
Nekem hibátlan a kapott fólia. -
ekrisztian
őstag
válasz
Turbobacsi #6627 üzenetére
Az aggódást tudtommal nem.
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #6557 üzenetére
idò meg lejárt....
opera is be....a!
fele szöveget kijavítom, erre elugrik minden. Mert az Opera mini úgy spóról biteket, hogy nem küldi el az adatokat frissítésnél.Minek írták meg ezt a böngészőt??? -
ekrisztian
őstag
válasz
CoolBoy323 #6556 üzenetére
Nekem tényleg mind1 mit csinálunk vele, nem sértődöm meg egyik verzión se.Csak most épp kommentelni is nehezemre esik gprs kapcsolattal(lov_u_voda.uk)nem hogy bármi érdemlegeset ki hozzak a topicból.De jobban bele gondolva az itt lévő összefoglaló kibővítése lenne az egyszerűbb és akkor tényleg elég lenne azt linkelgetni a kezdőknek.Mert én se kerestem, csak az összefoglalót olvastam el (a fent említett problémám miatt)ott meg nem leltem G3S bejegyzést.
Szóval mivel 3hétig nem leszek gépközelbe,átadnám valakinek a jogot, hogy intézkedjen
Moderátorokat is megkérném,ha megállapodtunk zárják nyugodtan az álltalam nyitott topicot és akkor egészítsük ki az itt levő összefoglalót.Meg javítsuk a topic címét.
Mindjárt valaki csinálhatna is egy scattert hozzá, ami tuti jó és abból egy readback-hez jó táblázatot a hexákhoz.Nekem nem sikerültTökre nem olyan mint az A820-é és az Mtkdroidtools meg scatter gyártás közben missmatchol
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest