Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz headhunter #342 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, ez végre mindent elmond.
-
lanszelot
addikt
Azok amik ott fel vannak sorolva egy se érdekel.
Csak annyi kell, hogy ne kelljen beírkálnom a jelszavam, és hogy működjön az eszközeimen.
Pont annyi elég mint amit a chrome tud, de ezt mind le is írtam.
Az ingyenest is bele írtam.A video semmit se mutat.
Hogy viszem át a jelszavaimat chrome-ból?Több mint 300 jelszót nem fogok egyesével beírkálni, pláne ilyen körülményesen 50 klikk ide-klikk oda.ezt megtaláltam
Nem akarok ki be jelentkezni a bitwardenbe nem kell jelszó se neki, be lehet állítani hogy sose kérje?[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
vissza olvastam, és utána néztem, de a free verzió mit tarrtalmaz azon nem tudtam eligazodni. Azon se hogy kell használni...stb
Kitölti -e a böngészőben, melyik böngészőben...stb. Azért nem regelet, hogy utána hupsz ezt se tudja, azt se tudja...Nem érdekel a chrome, többet nem bízom meg benne. Nem fér hozzá senki, csak úgy törölt párat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Google chrome -ban van az összes jelszavam, és észre vettem, hogy folyamatosan törli a jelszavaimat.
Egy ingyenes alkalmazást keresnék ami megjegyzi a jelszavaimat, és kitölti a böngészőben, hogy ne kellejen minden egyes alkalommal beírkálnom.
W10, mac OS, Android, Chrome OS itt használom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Delta Force (2024)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest