Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz Tails111 #950 üzenetére
Üdv!
Google fiókot használok. Így jártak youtubon is ahol a nevemben videókat jelentettek. Why?
Valamint egy másik Gmail fiokomban is jártak már.
Ezen kívül : Facebook (email címet adtak hozzá a fiókomhoz} , insta (linkeket küldtek a nevemben) , microsoft (itt nem történt semmi) is volt. Egyenlőre ennyivel megúsztam... Még.
Első feltöreseknel nem volt kétlépcsős azonosítás. (valamint a jelszavak majdnem hogy egyformák voltak, tudom ez volt a vesztem)
A 2 lépcsős azonosítást már mindennél él. De így is van gyanús bejelentkezes néha. Pl. Facebook on és Gmailen is volt.A Chromban el vannak mentve a jelszavak.
Valamint most próbálkozok Microsoft Authenticatorral. De nem generaltam még vele jelszavakat.Ezek szerint több sebből vérzik a dolog, igaz?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest