Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Értem.
A fenti, alapkérdésedben a " 2fa/mfa " a tárolt oldalaknál értendő, vagy magához a jelszókezelőhöz igényelt?
Még maholnap tart a protonpass promója. Ha csak pár oldalt szeretnél munkahelyeden elérni 2fa-val együtt, akkor ez ingyenesen is jó lehet (talán 3-4 2fa-t generálgat ingyenesen), de ha kompletten kéne minden, akkor fizetősen. Csak hát meg kéne nézni, hogy működik-e...
Tudom kritériumból kicsúszva, de ha csak pár oldal amit elérnél (munkahelyen), és azokat sem módosítgatod sűrűn, és telepíthetsz gépedre, akkor kepassXC, és egy kicsi lokális állomány, aminek meg nem kell net, mellette megmaradna a mindenhol máshol működő bitwarden... ha valami frissítés van, akkor meg állomány maganak emailben.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest